O maşină a lovit, duminică, un camion staţionat pe DN 13, în judeţul Braşov, iar şase persoane, între care trei minori, au fost rănite. Trei victime sunt inconştiente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Toate cele 6 victime vor fi transportate la spital pentru investigaţii medicale suplimentare şi îngrijiri de specialitate. Trei dintre victime sunt inconştiente şi au fost intubate”, a transmis ISU Braşov. 

Este vorba despre doi băieţi de 16 şi 18 ani şi despre un bărbat de 50 de ani. 

 
”Dintre cele 6 victime, două au fost transportate la Spitalul de Pediatrie Braşov (persoane de sex masculin în vârstă de 7 ani şi 16 ani), iar celelalte 4 victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Braşov”, a mai transmis sursa citată. 

UPDATE: ”În această seară, în jurul orei 18:00, am fost anunţaţi de producerea unui accident rutier pe DN 13, la intrare în Pădurea Bogătii, între un autoturism şi o autoutiltară. La faţa locului s-au deplasat doua autospeciale de descarcere, o autospecială cu apă şi spumă, 3 echipaje SMURD, 2 ambulante SAJ şi elicopterul SMURD”, a transmis ISU Braşov. 

Sursa citată a precizat că în urma accidentului au rezultat 6 victime, dintre care 3 copii.

”Dintre cele 6 victime, 2 adulţi sunt inconştienţi. În aceste momente se intervine pentru acordarea asistentei medicale victimelor şi asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor”, a mai transmis sursa citată.
 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Cu putin timp în urmă a avut loc un accident rutier, pe DN 13, în zona "Pădurea Bogăţii, ca urmare a unui autoturism care a tamponat un autocamion ce se afla staţionat. În urma impactului, cele două vehicule au fost avariate, iar cei cinci ocupanţi din autoturism au suferit leziuni pentru care se acordă sprijin medical”, a transmis, duminică, IPJ Braşov.

Sursa citată a precizat că la faţa locului sunt direcţionate echipaje ale Poliţiei Rutiere, care efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul.

În zonă traficul rutier se desfăşoară cu restricţii, circulaţia urmând a fi reluată în integralitate după finalizarea cercetarilor de la faţa locului.

”Poliţia Rutieră recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de carosabil umed şi să păstreze o distanţă de sigurantă faţă de vehiculul din faţă”, au mai transmis poliţiştii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.