Circulaţia rutieră este restricţionată, joi dimineaţă, pe DN23 Brăila - Focşani, după ce un TIR încărcat cu fier vechi s-a răsturnat pe şosea, între localităţile Gulianca şi Corbu Nou din judeţul Brăila, ocupând o bandă a părţii carosabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autotrenul era încărcat cu fier vechi şi venea dinspre Focşani, fiind condus de un cetăţean sârb cu permis de şedere temporară în România. Maşina s-a răsturnat pe şosea la ieşirea din Gulianca spre Corbu Nou, iar încărcătura a ajuns pe şosea.

În urma accidentului,  şoferul a fost rănit uşor, fără a fi nevoie să fie transportat la spital. Poliţiştii spun că, cel mai probabil, şoferul a adormit la volan, însă acesta este şi băut, având o concentraţie alcoolică de 0,95 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, conform reprezentanţilor Poliţiei Brăila. 

Pompierii intervin în zonă cu o autospecială de stingere incendii cu apă şi spumă, iar a faţa locului este şi un utilaj al Primăriei Gulianca, strângând fierul vechi de pe şosea. 

Din cauza accidentului, traficul pe DN 23 Brăila-Focşani se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, fără a fi înregistrate la acest moment valori ridicate de trafic în zonă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.