Pompierii din Brăila intervin, joi seară, pentru stingerea unui incendiu de proporţii care a cuprins o cisternă încărcată cu motorină, la ieşire din localitatea brăileană Bărăganu spre Ţăndărei. Traficul este blocat. Cisterna a explodat, fără a fi înregistrate victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Cisterna a explodat, fără a se înregistra victime.

La locul incidentului sunt 4 autospeciale de pompieri şi o ambulanţă SMURD, dar şi comisari de la Garda de Mediu.

Potrivit primelor informaţii, în cisternă se aflau peste 20 de tone de mororină, o parte din combustibil scurgându-se pe şosea.
 
Incendiul a fost stins în jurul orei 19.20.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Din primele informaţii furnizate de ISU Brăila, cisterna care s-a răsturnat pe şosea era condusă de un cetăţean din Republica Moldova în vârstă de 61 de ani. După ce s-a răsturnat, în împrejurări necunoscute încă, cisterna plină cu motorină a luat foc.

Incendiul a fost anunţat la 112 de ceilalţi participanţi la trafic. Acolo au fost direcţionate mai multe autospeciale de stingere incendii cu spumă şi ambulanţe.

Traficul este blocat.

"În acest moment, pe DN 21A, între localităţile Bărăganu si Ţăndărei, traficul este blocat in totalitate din cauza unei cisterne răsturnate pe partea carosabilă. Din fericire nu sunt victime. Traficul rutier este deviat de către politisti pe DN 21 si DE 584", au anunţat şi reprezentanţii IPJ Brăila.

Din primele date, şoferul cisternei a suferit doar zgârieturi, el fiind preluat de poliţişti de la locul accidentului şi dus la audieri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.