Doi bărbaţi au rămas încarceraţi în urma unui accident care s-a produs, luni, pe DN 2B, în judeţul Brăila, şi în care au fost implicate două autoutilitare. Cei doi au fost transportaţi la spital, unul fiind preluat de un elicopter SMURD. Traficul a fost blocat complet în urma accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”Din primele cercetări a reieşit că un tânăr de 25 de ani, din municipiul Braşov, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 2B, dinspre Buzău către Brăila, ar fi pătruns pe contrasens şi a lovit frontal o altă autoutilitară care circula din sens opus, condusă de un bărbat de 37 de ani, din Bucureşti. În urma evenimentului cei doi şoferi au fost încarceraţi, cel de 25 de ani fiind transportat cu ambulanţa la spital, iar celalalt a fost preluat de elicopterul SMURD”, a transmis IPJ Brăila.
 
Poliţiştii continuă cercetările într-un dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul a avut loc pe DN 2B, în localitatea Surdila-Greci, fiind implicate două autoutilitare.
 
FOTO: IPJ Brăila
FOTO: IPJ Brăila
 
Potrivit IPJ Brăila, sunt două persoane încarcerate. 
 
”La faţa locului intervin poliţiştii, pompieri din cadrul ISU Dunărea Brăila cu doua ASAS, echipaje SMURD, un echipaj descarcerare şi o ambulanţă SAJ. Una dintre victime va fi preluată de elicopterul SMURD”, a arătat sursa citată.
 
Traficul rutier este blocat în totalitate, fiind deviat pe rute ocolitoare doar pentru autoturisme.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.