Un incendiu a izbucnit, duminică după amiază, la un depozit ecologic de deşeuri din judeţul Botoşani, iar suprafaţa afectată este de 1.000 de metri pătraţi. Pompierii au anunţat că incendiul a fost stins şi că se intervine pentru răscolirea deşeurilor în vederea identificării şi eliminării eventualelor focare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Pompierii au anunţat că incendiul a fost stins. “Cu ajutorul a trei buldoexcavatore se intervine pentru răscolirea deşeurilor în vederea identificării şi eliminării eventualelor focare. La faţa locului sunt prezenţi şi reprezentanţii ai Consiliului Judeţean Botoşani, Agenţiei de Protecţie a Mediului şi ai Gărzii de Mediu”, a mai precizat ISU Botoşani.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani a transmis că pompierii au fost solicitaţi să intervină în jurul orei 19.00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la depozitul ecologic de deşeuri de la Stăuceni, iar la faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă. 
 
“Potrivit primelor informaţii, suprafaţa afectată este de aproximativ 1 000 de metri pătraţi. Intervenţia se anunţă a fi una de durată având în vedere că arde mocnit o cantitate mare de materiale combustibile”, a anunţat ISU Botoşani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.