O maşină în care se aflau un bărbat şi două fetiţe de 5 şi 6 ani, a fost lovită, joi seară, de un tren de marfă, în localitatea Rebrişoara, judeţul Bistriţa-Năsăud. Şoferul a murit, iar copiii au fost transportaţi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”Victimele au fost extrase din autoturismul distrus în totalitate. O fetiţă este inconştientă, cu suspiciune de fractură de baza de craniu, intubatĂ de către echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD. Pentru eliberarea si extragerea victimelor a fost nevoie de  îndepărtarea mai multor elemente de caroserie - stâlpi, portiere, banchete.  Pe timpul extragerii, fetiţele au fost monitorizate în permanenta de echipajele de intervenţie”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud. 
 
Cea de-a doua fetiţă este politraumatizată.
 
IPJ Bistriţa-Năsăud a precizat că, la o trecere la nivel cu calea ferată, semnalizată cu indicator rutier, un tren de marfă care circula pe relaţia Lunca Ilvei-Cluj, a acroşat autoturismul în care se afla bărbatul şi cele douăfetiţe. 
 
”În urma accidentului, din nefericire, conducătorul auto, un bărbat de 32 de ani, din Rebrişoara, a decedat şi 2 fetiţe, de 5 şi 6 ani, care se aflau în autoturism au fost rănite şi transportate la spital. Cercetările în acest caz continuă în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.”, au transmis poliţiştii. 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: ISU Bistriţa-Năsăud a anunţat, joi seară, că intervine la un accident în care sunt implicate un autoturism şi un tren de marfă, produs în localitatea Rebrişoara. 
 
În maşină se aflau un bărbat şi doi copii care au rămas încarceraţi. 
 
”Echipajele de descarcerare lucrează pentru extracţia victimelor. Din păcate, bărbatul prezintă leziuni incompatibile cu viaţa, iar cei doi copii sunt inconştienţi (cu respiraţie)”, au transmis pompierii.
 
Intervenţia acestora este în dinamică. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.