Un incendiu a izbucnit, vineri seară, la o hală din interiorul unui service auto, în apropierea DN 17 C, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Traficul a fost oprit pe ambele sensuri de mers. Cauza izbucnirii incendiului urmează a fi stabilită de pompieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - În incendiu a ars hala cu utilajele din interior pe o suprafaţă de aproximativ 150-200 mp. În interior se afla şi un cap tractor (TIR) ce avea ataşată o cisternă pentru transport ciment care a ars”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.  

Sursa citată a precizat că, în exteriorul clădirii, au fost afectate de căldura degajată de la incendiu un autocamion şi o cisternă pentru transport ciment.  

”Din interiorul clădirii pompierii au reuşit să scoată doua tuburi cu oxigen. Cauza probabilă de incendiu a rămas în curs de stabilire”, a mai transmis ISU.  

  

ŞTIRE INIŢIALĂ - ”Pompierii militari intervin la un incendiu izbucnit în interiorul unei hale dintr-un service auto”, a anunţat, vineri seară, ISU Bistriţa-Năsăud.  

Sursa citată a precizat că, din primele informaţii, nu sunt anunţate victime.  

Centrul Infotrafic informează că traficul în zonă este oprit.  

”Pe  DN 17C Moisei-Salva, în localitatea Coşbuc, judeţul Bistriţa-Năsăud, a izbucnit un incendiu la nivelul unei hale metalice ce se află în proximitatea părţii carosabile, astfel că traficul este întrerupt pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor specializate”, a transmis Centrul Infotrafic.  

Sursa citată a precizat că se estimează reluarea normală a circulaţiei în 45-60 de minute. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.