Un bărbat a fost găsit împuşcat în antebraţ, vineri, în localitatea Telcişor din judeţul Bistriţa-Năsăud, el fiind preluat de un echipaj SMURD pentru a fi transportat la spital. Incidentul s-a produs în timpul unei partide de vânătoare auetorizate. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili exact împrejurările.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Astăzi,  8 decembrie, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că în localitatea Telcişor un bărbat are nevoie de îngrijiri medicalile, fiind accidentat cu o armă de vânătoare. Bărbatul în cauză a fost identificat de poliţişti ca fiind în vârstă de 29 de ani, din Telciu, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, iar din primele verificări a reieşit că bărbatul ar fi fost accidentat în timp ce se afla în localitatea Telcişor, la o partidă de vânătoare autorizată.
 
Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii Biroului Arme, Explozivizi şi Substanţe Periculoase, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, echipajul de prim-ajutor SMURD de la Secţia de Pompieri Năsăud a preluat, din localitatea Telcişor, un bărbat în vârstă de aproximativ 29 de ani, cu o plagă prin împuşcare la nivelul antebraţului.

Incidentul s-ar fi putut produce în timpul unei partide de vânătoare.

”Victima a fost stabilizată şi predată (conştientă şi cooperantă) echipajului de Terapie Intensivă Mobilă pentru a fi transportată la UPU SMURD Bistriţa”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.