Un bărbat de 45 de ani a fost găsit mor, duminică, în râul Bistriţa, la 3 kilometri de locul în care a fost văzut ultima dată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Astăzi, 14 mai, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112, cu privire la dispariţia unui bărbat de 45 de ani, din Bistriţa Bârgaului. Acesta ar fi plecat voluntar de la domiciliu, în cursul zilei de ieri, şi nu a mai revenit. În urma activităţilor efectuate, acesta a fost găsit de către echipele de căutare, în albia râului Bistriţa. Din nefericire, acesta era decedat”, a transmis Poliţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud. 

Sursa citată a precizat că poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale sunt la faţa locului şi efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul. Totodată, în cauză va fi dispusă necropsia, pentru a se stabili cu exactitate  cauza decesului. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Echipaje de specializate de pompieri militari din cadrul Gărzii de Intervenţie Prundu - Bârgăului, alaturi de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ au desfăşurat acţiuni de căutare, în echipe mixte, in urma unei solicitări făcute pe numărul unicul de urgenţă 112, in jurul orei 12.00, cu privire la dispariţia unui bărbat pe cursul râului Bistrita, pe raza localităţii Bistrita Bârgăului”, a transmis, duminică, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Sursa citată a precizat că, după aproximativ trei ore, bărbatul în vârstă de aproximativ 45 de ani a fost găsit, fără semne vitale, la 3 km în aval de locul unde a fost indicată dispăriţia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.