Un autoturism şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud care transporta un pacient la un spital din Cluj-Napoca au fost implicate, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier produs pe DN 17, în Bistriţa-Năsăud. Şoferul ambulanţei, medicul, asistentul medical şi pacientul au nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportaţi la UPU SMURD Bistriţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Din primele date, un autoturism care circula pe direcţia Bistriţa-Dej şi era condus de un bărbat de 57 de ani din Bistrita a intrat în coliziune cu o ambulanţă, condusă de un bărbat 46 de ani din Bistriţa. În urma impactului, autospeciala a ieşit în afara părţii carosabile, unde a intrat în coliziune cu un cap de pod. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto de 46 de ani şi a trei pasageri din autovehicul condus de acesta”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul s-a produs în localitatea Şieu Măgheruş. 

”În accidentul rutier au fost implicate două autovehicule, dintre care un autoturism şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud, care transporta un pacient la o clinică în judeţul Cluj. Cinci persoane au fost implicate în accidentul rutier, dintre care trei (medicul, asistentul medical care încadrau ambulanţa şi pacientul) au nevoie de îngrijiri medicale, acestea sunt conştiente şi cooperante. Toate cele trei victime au fost transportate la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii medicale suplimentare”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.

La accident au fost trimise un echipaj de descarcerare, două echipaje de prim-ajutor şi echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Traficul pe DN 17 Reghin-Beclean este oprit, în urma accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.