Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost transportat la spital, joi, după ce a căzut de la înălţime, pe un şantier din Cluj-Napoca, suferind un traumatism cranian sever. Echipajele de intervenţie l-au găsit inconştient, pe un platou de beton. Bărbatul venise să monteze echipamente şi a căzut de pe stradă în şantier, de la o înălţime de patru metri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”În cursul dimineţii de azi, 9 martie, în jurul orei 09.15, poliţiştii din cadrul Poliţia Municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a căzut în gol de la înălţime, în zona unui imobil aflat în construcţie, pe strada Frunzişului. Din cercetările preliminare s-a stabilit că bărbatul de 51 de ani, din comuna Floreşti, ar fi căzut de la o înălţime de aproximativ 4 metri, în timp ce se afla pe strada din apropierea imobilului”, a transmis IPJ Cluj.
 
El a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate.
 
Poliţiştii fac cercetări pentru nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs incidentul.
 
potrivit poliţiştilor, bărbatul venise la şantier pentru a monta echipamente/aparaturi, dar nu se afla în clădirea în construcţie la momentul incidentului, ci pe stradă. Astfel, el a căzut de la înălţimea de circa 4 metri (diferenţa de nivel stradă - locul unde a căzut).
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit pentru a salva o persoană căzută de la înălţime în zona unui şantier situat pe strada Frunzişului din Cluj-Napoca. Echipajele au găsit un bărbat aflat pe un platou de beton ce aparţinea de şantier. Acesta era inconştient şi prezenta un traumatism cranian sever. Pompierii l-au extras folosind targa cu lopeţi şi l-au predat ulterior ambulanţei SMURD de terapie intensivă mobilă”, a transmis, joi, ISU Cluj.
 
Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost transportat la spital. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.