Un echipaj de scafandri şi două echipaje SMURD au intervenit, miercuri seară, după ce un bărbat s-ar fi aruncat în lacul din Parcul Tineretului din Bucureşti. Victima a fost scoasă din apă, fiind inconştientă, şi i s-au făcut manevre de resuscitare, acestea neavând însă rezultat, astfel că a fost declarat decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov a transmis că echipajul de scadandri, două echipaje SMURD şi două autospeciale au intervenit după ce s-a anunţat că o persoană s-a aruncat în lacul din Parcul Tinererului.

Persoana respectivă - un bărbat în vârstă de 40 de ani - a fost scoasă din apă în stare de inconştienţă şi s-au început manevrele de resuscitare.

Ulterior, ISU Bucureşti-Ilfov a transmis că manevrele de resuscitare s-au încheiat, bărbatul fiind declarat decedat.
 
"Victima a fost găsită la aproximativ 6 metri de mal şi a fost scoasă de echipajul de scafandri", a arătat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.