Un bărbat de 82 de ani a fost rănit după o explozie produsă, joi dimineaţă, la o ţeavă de gaz dintr-o garsonieră din Piatra Neamţ. O femeie, locatară a blocului, a primit îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică, iar circa 20 de persoane au ieşit din imobil până la sosirea forţelor de intervenţie. În urma deflagraţiei, au fost înregistrate pagube la mai multe apartamente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - "În această dimineaţă, la ora 07:54, pompierii au fost înştiinţaţi despre producerea unei explozii într-un apartament dintr-un bloc de locuinţe de pe strada Aleea Tiparului în municipiul Piatra Neamţ. La locul solicitării au fost alocate forţe şi mijloace de la Detaşamentul Piatra Neamţ (două autospeciale de stingere, o autospecială complexă pentru intervenţie şi o ambulanţă SMURD), SAJ, IPJ, IJJ şi Delgaz Grid", a precizat ISU Neamţ.

Explozia a avut loc într-o garsoniera de la parter, la o ţeavă de gaz, nefiind urmată de incendiu.

"În urma evenimentului produs a rezultat o victimă, un bărbat de 82 de ani. Acesta a fost evacuat de pompieri şi predat unui echipaj de la SAJ, ulterior fiind transportat la UPU Piatra Neamţ", a arătat sursa citată.

Pompierii au evacuat dintr-un apartament de la etajul al treilea o femeie cu atac de panică. Femeia de 67 de ani a fost asistată de membrii echipajului SMURD, dar a refuzat transportul la spital. 
 
Aproximativ 20 de persoane s-au autoevacuat din bloc până la sosirea forţelor de intervenţie.
 
În urma evenimentului s-au produs importante pagube materiale în interiorul garsonierei, dar şi la alte locuinţe, unde au fost afectate uşile. 
Lucrătorii de la Delgaz Grid au oprit alimentarea cu gaz până la remedierea defecţiunilor. 
 
Reprezentanţi de la ISC s-au deplasat la locul producerii evenimentului pentru evalua dacă structura de rezistenţă a clădirii a fost afectată.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Neamţ, a avut loc o explozie la o ţeavă de gaz, într-un apartament de la parterul unui bloc situat pe Aleea Tiparului din municipiul Piatra Neamţ.

"În urma evenimentului a rezultat o victimă, un bărbat de 82 de ani. Victima a fost preluată de un echipaj de la SAJ", a transmis sursa citată.

Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Totodată, pompierii au evacuat din bloc o persoană care a suferit un atac de panică. Aceasta a fost asistată de membrii echipajului SMURD, dar a refuzat transportul la spital.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.