Un bărbat în vârstă de 39 de ani a intrat sâmbătă seară cu maşina în uşile de acces ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, el fiind singurul rănit în urma acestui incident. Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru a stabili cum s-a întâmplat evenimentul. Deocamdată nu se ştie dacă bărbatul a avut o problemă medicală sau a fost un gest intenţionat. Ulterior, poliţiştii au relatat că bărbatul consumase alcool şi susţine că a încurcat frâna cu acceleraţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, un bărbat în vârstă de 39 de ani din Moldova Nouă, judeţul Caraş Severin, a intrat sâmbătă seara cu maşina în uşile de acces ale Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. 

Ulterior, poliţiştii au afirmat că bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,76 mg/litru alcool pur în aerul expirat. El a declarat oamenilor legii că accidentul s-ar fi produs după ce a încurcat frâna cu acceleraţia.

În urma acestui eveniment, conducătorul auto a fost rănit, neexistând alte victime din rândul personalului medical sau pacienţilor.

El se afla singur în autoturism.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauza producerii incidentului.

De asemenea, oamenii legii vor stabili dacă bărbatul a avut o problemă medicală sau a fost un gest intenţionat.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru a scoate autoturismul din zona respectivă şi pentru îndepărtarea grilajulUI uşilor de la intrare, la faţa locului deplasându-se un echipaj de descarcerare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.