Un bărbat a fost găsit împuşcat, vineri seară, într un autoturism Mercedes, lovit in lateral, pe marginea unui drum judeţean din Vrancea, medicii declarând decesul. Un alt autoturism a fost găsit abandonat în apropiere de locul în care a fost împuşcat bărbatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse locale, un bărbat a fost găsit împuşcat într-un autoturism, pe marginea unui drum judeţean, la Slobozia Ciorăşti. Bărbatul a fost găsit cu două răni prin împuşcare în inimă, iar medicii au declarat decesul.

Victima se afla într-un autoturism Mercedes, lovit în lateral. Primele informaţii arată că este vorba despre un bărbat de aproximativ 60 de ani, care ar fi patron al unei case de schimb valutar, în maşină fiind găsite sume de bani.

Un alt autoturism, Suzuki, de asemenea lovit lateral, a fost găsit abandonat la aproximativ 500 de metri de prima maşină.

Poliţia Vrancea a anunţat că, vineri, în jurul orei 19.40, poliţiştii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Coteşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat ar fi decedat într-un autoturism, pe DJ 205R, pe raza comunei Slobozia Ciorăşti.

"Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat cadavrul unui bărbat, de 61 de ani. Poliţiştii IPJ Vrancea efectuează cercetarea la faţa locului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. De asemenea, la activităţi participă şi poliţişti ai Direcţiei de Investigaţii Criminale a Poliţiei Române", arată Poliţia Vrancea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.