Un bărbat care corespunde semnalmentelor celui care a agresat sexual o fetiţă, în scara unui bloc din Galaţi, a fost prins, marţi după-amiază, în municipiul Brăila, el fiind dus la audieri, conform IPJ Galaţi. Bărbatul ar fi fost prins după ce mai multe apeluri la 112 au semnalat că acesta întreţinea raporturi sexuale cu un tânăr, posibile minor, pe faleza oraşului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Poliţiştii din Brăila au fost sesizaţi marţi după amiază de către cetăţeni cu privire la faptul că un bărbat întreţine raporturi sexuale orale cu un tânăr, posibil minor, pe faleza oraşului.

Din primele informaţii furnizate de IPJ Brăila, sesizarea cetăţenilor a venit în jurul orei 14.00. Conform apelurilor venite la 112, un bărbat ar fi întreţinut raporturi sexuale cu un tânăr, posibil minor, pe faleza municipiului.

Poliţiştii s-au deplasat la fata locului, identificându-l pe bărbat, care a fost condus la sediul poliţiei pentru cercetări. Deocamdată, oamenii legii nu l-au identificat şi pe tânărul cu care acesta întreţinea relaţii sexuale orale pe faleza orasului.

Bărbatul identificat are 39 de ani şi este posibil să fie una şi aceeaşi persoană cu bărbatul care marţi dimineaţă a agresat sexual o fetiţă de 10 ani din Galaţi.

Poliţiştii urmează să stabilească acest lucru, în urma audierilor şi cercetărilor.

Bărbat care corespunde semnalmentelor din imaginile cu presupusul agresor sexual al unei fetiţie de 10 ani la Galaţi, prins în Brăila - IPJ Galaţi

- Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, în urmă cu puţin timp, a fost depistat, în municipiul Brăila, un bărbat care corespunde semnalmentelor din imaginile cu presupusul agresor sexual.

El va fi dus la sediul Poliţiei Judeţene Galaţi pentru a fi audiat.

Anterior, Poliţia Judeţeană Galaţi anunţa că marţi dimineaţă, în jurul orei 8.00, bărbatul ar fi abordat o fetiţă de 10 ani, care cel mai probabil se îndrepta spre şcoală, apoi a dus-o în scara unui bloc, unde ar fi agresat-o sexual.

Poliţiştii din Galaţi au făcut publică fotografia suspectului şi au cerut sprijinul oamenilor pentru a-l prinde. Acesta are 35 - 40 de ani, constituţie solidă şi ten măsliniu. La momentul agresiunii, era îmbrăcat cu o geacă din material textil de culoare gri, pantaloni, de asemenea din material textile, de culoare maro, şi pe cap purta un fes de culoare neagră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.