Pompierii din Bacău, au intervenit, duminică după amiază, pentru unei persoane care a dispărut în apele râului Bistriţa. Pompierii şi un echipaj de scafandri au desfăşurat căutările în apele râului. Bărbatul a fost găsit de către echipele de intervenţie. Echipajul de la Serviciul de Ambulanţă a declarat decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE: Bărbatul a fost găsit de către echipele de intervenţie. El a fost scos la mal fără a avea semne vitale, iar echipajul de la Serviciul de Ambulanţă a declarat decesul.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ: Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, o persoană a sunat la numărul 112 şi a anunţat că un bărbat s-a înecat în apele râului Bistriţa, în zona oraşului Buhuşi.
 
Echipaje de salvatori cu o barcă au demarat acţiunea de căutare în apel râului, acţiune care la ora transmiterii acestei ştiri este în desfăşurare. Concomitent, în apele râului intervine şi un echipaj de scafandri. 
 
Primele date arată că bărbatul se afla la scăldat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.