Alimentarea cu curent este afectată în 17 localităţi din judeţul Bacău, din cauza ninsorii din ultimele ore, anunţă, miercuri, Prefectura Bacău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Mai mulţi şoferi au reclamat că s-a circulat cu greu, drumurile nefiind curăţate corespunzător.  

”Am preluat mesajele dumneavoastră, ştiu că s-a circulat greu. Au fost şi utilaje care au fost pe teren, atât ale Primăriei, cât şi ale contractorilor. Dar, cineva tot nu şi-a făcut treaba la timp şi voi afla exact cine şi de ce”, a scris, pe FAcebook, primarul din Bacău, Lucian Viziteu.  

Acesta apreciază că în următoarele ore va fi mai uşor de interenit în municipiu.  

”Acum, că ninsoarea s-a mai oprit, va fi mai uşor de intervenit! Mai sunt puţine zone în care traficul e dificil, în rest se circulă în condiţii de iarnă. În continuare, vă rog să fiţi prudenţi”, a mai scris primarul.  

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Potrivit informării DELGAZ GRID de astăzi, sunt 17 localitati afectate de ninsoarea din ultimele ore (Fundătura Frumuşelu, Bacioiu, Corbasca, Cornii de Jos, Cornii de Sus, Scărişoara, Huruieşti, Perchiu, Tătărăşti, Fundoaia, Găiceana, Arini, Popesti, Ghilavesti, Hutu, Dumbrava, Craiesti)”, a transmis, miercuri, Prefectura BAcău.  

Potrivit sursei citate, sunt 4.916 consumatori nealimentaţi, trei linii electrice nealimentate parţial, 44 de posturi de transformare nealimentate şi trei stâlpi de medie tensiune rupţi.  

Pentru remedierea defecţiunii şi realimentarea consumatorilor acţionează trei echipe de la DELGAZ GRID. 

Meteorologii au prelungit codul galben de ninsori pentru judeţul Bacău până miercuri, la ora 18.00.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.