Trei persoane au fost rănite, luni seară, într-un accident pe DN 7, în judeţul Argeş, traficul la Morăreşti fiind blocat complet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ISU Argeş a transmis că în accident au fost implicate o autoutilitară şi un autotren cu remorcă.

”La faţa locului au fost identificate trei persoane de sex masculin, care aveau nevoie de îngrijiri medicale, toate din autoutilitară. Acestea au fost preluate şi monitorizate de către un echipaj SAJ Vâlcea care se afla în zonă”, a transmis ISU Argeş.

Sursa citată a precizat că nu au mai fost victime încarcerate la sosirea echipajelor de pompieri.

”Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă a preluat două victime - una dintre acestea a suferit răni uşoare, iar cealaltă prezintă leziuni în zonă toracelui. Cea de a treia victimă a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Argeş sosit în sprijinul echipajului SMURD”, a mai transmis sursa citată.

Toţi pacienţii sunt conştienţi şi sunt transportaţi la spital.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Echipaje de Poliţie şi pompieri intervin, luni seară, pe DN 7, în judeţul Argeş, la un accident rutier produs între un TIR şi un autoturism.

”Din primele date, 3 persoane ar fi suferit leziuni. Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş sunt la faţa locului, pentru efectuarea cercetării locului faptei şi degajarea cât mai rapidă a părţii carosabile şi reluarea traficului rutier”, a transmis IPJ Argeş.

La rândul lor, reprezentanţii Centrului Infotrafic au precizat că accidentul a avut loc în localitatea Morăreşti.

”Circulaţia rutieră este blocat pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate pe direcţia Piteşti - Râmnicu Vâlcea”, a transmis Centrul Infotrafic.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.