Traficul rutier este oprit, joi după-amiază, pe ambele sensuri ale DN 73, la Mărăcineni, în judeţul Argeş, după ce un utilaj a fisurat o conductă de gaze din curtea unui imobil, existând scurgeri. Alimentarea conductei a fost oprită, iar echipajele ISU au făcut măsurători în zonă, traficul fiind apoi reluat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit IPJ Argeş, traficul a fost reluat, după ce alimentarea conductei a fost oprită.

”Echipajul CBRN a efectuat măsurători în zonă, iar nivelul de concentraţie în aer este zero”, a precizat, la rândul său, ISU Argeş.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Patru echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere, o autospecială CBRN şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat intervin în comuna Mărăcineni, în cazul unei conducte de gaz fisurată în urma unor lucrări”, a anunţat, joi, ISU Argeş.

Potrivit IPJ, incidentul a avut loc în curtea unui imobil, adiacent sensului de deplasare spre Piteşti al DN 73.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş sunt la faţa locului, pentru a asigura sprijin în vederea intervenţiei pompierilor şi a echipajelor specializate şi dirijare a circulaţiei.

Acolo a sosit şi un echipaj al furnizorului de gaze.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, conducta de gaze din curtea unei societăţi a fost lovită de un utilaj, ducând la fisurarea acesteia.

”Sunt scurgeri de gaze. Pentru intervenţia echipajelor de pompieri, circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers”, a precizat sursa citată.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.