Două persoane au murit, luni, după ce o maşină şi o autoutilitară s-au ciocnit frontal pe DN 7, în judeţul Argeş. Victimele au rămas încarcerate în maşină şi au fost scoase de către pompieri. Un al treilea autoturism a ieşit în afara carosabilului, încercând să evite impactul. Accidentul a fost provocat de şoferul care a murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE:

”Din primele verificări efectuate de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş, s-a stabilit că un bărbat de 35 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe DN7, din direcţia Rm. Vâlcea către Piteşti, nu ar fi adaptat viteza în condiţii de carosabil umed, în curbă la stânga, şi ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, pătrunzând pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 52 de ani, din jud. Ilfov, care se deplasa din direcţia Piteşti către Rm. Vâlcea. În urma accidentului, şoferul autoturismului, precum şi cealaltă ocupantă a autoturismului de 22 de ani, din Piteşti, au decedat”, a transmis IPJ Argeş. 

Potrivit sursei citate, şoferul autoutilitarei a fost rănit şi preluat de un echipaj medical în vederea transportării la spital.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpa, iar cercetările continua pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

UPDATE: ​Centrul Infotrafic precizează că accidentul a avut loc pe DN7 (E81) Piteşti – Râmnicu Vâlcea, pe raza localităţii Prislopu Mic (comuna Drăganu, judeţul Argeş).

”A avut loc o coliziune frontală între o autoutilitară şi un autoturism. În urma impactului, două persoane au decedat, iar alta a fost rănită”, a transmis Infotrafic. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Poliţiştii şi pompierii din Argeş intervin, luni, la un accident rutier produs pe DN 7, la Bascov.

În accident au fost implicate două autoturisme care s-au ciocnit, iar a treia maşină a ieşit în afara carosabilului, încercând să evite impactul.

Două persoane dintr-o Dacia Logan au rămas încarcerate şi au fost scoase de către pompieri, însă a fost declarat decesul.

Deocamdată, nu au fost stabilite toate împrejurările în care a fost produs accidentul, dar traficul în zonă este complet blocat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.