Un incendiu puternic a izbucnit, marţi seară, la acoperişul unui motel din localitatea Socodor, judeţul Arad. Flăcările înalte şi fumul se puteau vedea de la distanţă mare. Pompierii au intervenit şi au reuşit să stingă focul. Acoperişul clădirii a ars complet, fiind distruse opt camere de la mansardă şi afectate alte opt de la parter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit ISU Arad, în urma incendiului izbucnit la un motel, au ars acoperişul clădirii în totalitate, 8 camere din mansardă cu bunurile aflate în interior şi au fost degradate 8 camere situate la parterul clădirii. 
 
Pompierii au reuşit limiteze flăcările astfel încât acestea să nu afecteze imobilele învecinate şi ulterior să stingă incendiul.
 
Cauza probabilă de izbucnire a focului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Motelul al cărui acoperiş a fost cuprins de flăcări se află în apropierea unei săli de evenimente.
 
”Incendiul se manifestă la un motel situat în imediata proximitate a sălii de evenimente. Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 900 de metri pătraţi. Pentru optimizarea misiunii de răspuns, în sprijinul forţelor prezente intervin şi pompierii militari ai Detaşamentului Arad cu două autospeciale de stingere”, a transmis ISU Arad.
 
În interiorul clădirii nu se afla nicio persoană la momentul izbucnirii incendiului.
 
După ce va fi lichidat incendiul, pompierii vor stabili de la ce a pornit acesta.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.