Două autospeciale de Poliţie au fost implicate, sâmbătă seara, într-un accident produs în oraşul Sântana, judeţul Arad, în timpul urmăririi în trafic a unui autoturism. Patru poliţişti au fost transportaţi la spital. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a deschis o anchetă internă privind accidentul şi modalitatea în care poliţiştii au intervenit. Patru tineri care se aflau în autoturism au fost găsiţi de anchetatori. Maşina fusese abandonată la circa zece kilometri de locul accidentului. Doi dintre poliţişti sunt răniţi grav, fiind internaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Arad: Patru tineri care se aflau în maşina urmărită de poliţiştii implicaţi într-un accident, găsiţi/ Doi dintre poliţişti, răniţi grav

”În seara zilei de 28 octombrie a.c., în jurul orei 23:00, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe raza oraşului Pâncota, un echipaj de poliţie a pornit în urmărirea unui autoturism. Autoturismul urmărit şi-a continuat deplasarea, iar în oraşul Sântana, autospeciala de poliţie, aflată în urmărire, a intrat în coliziune cu o altă autospecială. 4 poliţişti au fost transportaţi la spital în vederea evaluării stării lor şi acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Arad.

În acest caz, a fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, urmând a fi continuate cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

”Concomitent, comanda IPJ a declanşat o cercetare internă, pentru clarificarea stării de fapt, modalitatea de intervenţie a poliţiştilor şi luarea măsurilor care se impun”, a precizat sursa citată.

Poliţiştii au fost testaţi cu aparatele alcooltest şi DrugTest din dotare, rezultatele fiind negative în toate cazurile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.