Poliţiştii din Bucureşti au demarat, miercuri, o anchetă, după ce o femeie a reclamat că soţul său a fost lovit de un alt şofer, după un incident în trafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”Bărbatul care l-ar fi lovit pe soţul femeii a fost depistat şi urmează să fie condus la Secţia 11 Poliţie în vederea continuării cercetărilor”, a precizat Poliţia Capitalei. 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Astăzi, în jurul orei de 13:30  a fost sesizat prin apel 112  de către o femeie, că soţul său a fost lovit în zona feţei de către şoferul unui autoturism, ca urmare a unui incident în trafic”, a transmis, miercuri, POliţia Capitalei. 
 
Sursa citată a preizat că la faţa locului au sosit poliţistii care la acest moment fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.