Poliţiştii din Bucureşti au deschis o anchetă după ce două femei au sesizat că au fost lovite, pe stradă, cu un obiect ascuţit, de către un bărbat care se deplasa pe trotinetă. Una dintre cele două a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”În urma activităţilor de investigare, desfăşurate de poliţiştii din Capitală, bărbatul a fost identificat şi ulterior depistat în trafic, în comuna Vidra, judeţul Ilfov. Acesta a fost condus la sediul Serviciului Investigaţii Criminale, în vederea continuării procedurilor legale”, a transmis, joi seară, Poliţia Capitalei. 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Poliţia Capitalei a anunţat, joi, că poliţiştii de la Secţia 1 au fost sesizaţi, miercuri seară, printr-un apel la 112, despre  faptul că o tânără ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înţepător de un bărbat care se deplasa pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.
 
După aproximativ 10 minute, poliţiştii Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi au fost sesizaţi de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înţepător de un bărbat pe trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3.
 
 
Poliţiştii s-au deplasat la locurile indicate, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, şi au început verificările.
 
Una dintre cele două femei a fost preluată şi transportată la spital.
 
Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru lovire sau alte violenţe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.