Curtea de Apel Bucureşti a fost evacuată, marţi, după ce s-a primit o ameninţare cu dispozitiv exploziv. În urma verificărilor, s-a stabilit că sesizarea nu se confirmă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Activitatea de verificare s-a încheiat. Nu se confirmă aspectele sesizate”, a precizat Poliţia Capitalei.

UPDATE: ”Echipa pirotehnica a Serviciului Roman de Informatii s-a deplasat, în urmă cu puţin timp, la Curtea de Apel Bucuresti, în urma unei ameninţări cu bombă. Aceasta a fost primită prin email de către o instituţie de ordine publică”, a precizat SRI.

Sursa citată a precizat că, la faţa locului, în colaborare cu echipajele Poliţiei, se aplică măsurile specifice de intervenţie.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”În cursul acestei zile, 31 ianuarie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o instituţie, din Sectorul 4, ar fi fost amplasat un dispozitiv exploziv”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Instituţia vizată este Curtea de Apel Bucureşti.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 14 pentru a lua primele măsuri. Instituţia a fost evacuată şi s-a impus restricţii de trafic în zonă.

”De asemenea, echipe de pirotehnişti vor efectua verificări specifice”, a mai transmis Politia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.