Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată de către Poliţia Locală, cu privire la faptul că, un bărbat a apelat telefonic Poliţia Locală, invocând faptul că a amplasat un dispozitiv exploziv în incinta unui centru comercial, din Sectorul 1 al municipiului Bucureşti. Grupa pirotehnică, din cadrul SIAS, s-a deplasat la faţa locului. În urma verificărilor, alerta cu bombă nu s-a confimat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE – „Controlul pirotehnic, de la complexul comercial din Sectorul 1, s-a finalizat. Aspectele semnalate nu se confirmă”, transmite Poliţia Capitalei. 
 
Apelul privind presupusa prezenţă a unui dispozitiv exploziv în centru comercial a fost primit de Poliţia Locală.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
ŞTIREA INIŢIALĂ: La faţa locului, se află poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei.
 
De asemenea, se deplasează grupa pirotehnică, din cadrul SIAS, pentru efectuarea de verificări specifice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.