Traficul rutier a fost blocat, vineri, pe Transalpina, în judeţul Alba, din cauza unor aluviuni. Drumarii au reuşit să elibereze o bandă a drumului, astfel că traficul se desfăşoară alternativ, vineri seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”În urma intervenţiei SDN Alba, s-a reuşit degajarea unei benzi de circulaţie. Porţiunea de drum a fost semnalizată, iar circulaţia rutieră a fost redeschisă desfăşurandu-se alternativ”, au arătat reprezentanţii Prefecturii Alba.

Totuşi, sectorul de drum rămâne sub observaţie deoarece există posibilitatea de a fi noi căderi.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 67C (Transalpina), la kilometrul 105+200 de metri, în zona localităţii Tău Bistra, judeţul Alba, din cauza unor aluviuni căzute de pe versant pe partea carosabilă, traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de mers”, a transmis Centrul Infotrafic.

Sursa citată anunţă că se acţionează pe curăţarea suprafeţei de rulare şi se estimează reluarea normală a circulaţiei în 60 de minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.