Două persoane au fost rănite, vineri, după o explozie produsă la Uzina Mecanică Cugir, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. După deflagraţie s-a produs un incendiu. Spaţiul afectat este folosit de Fabrica de Arme. Elicopterul SMURD a fost solicitat pentru o femeie care a suferit arsuri, dar este conştientă. Victima a fost transportată la un spital din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ISU Alba a precizat că misiunea la Uzina Mecanică Cugir s-a încheiat, iar femeia pentru care a fost solicitat elicopterul SMURD a fost transportată la un spital din Bucureşti. 

Deocamdată, nu au fost stabilite împrejurările în care s-a produs deflagraţia. 

UPDATE: ”În aproximativ 15-20 de minute elicoterul SMURD va ateriza pe stadionul Cugir, victima este stabila si conştientă”, a transmis ISU Alba. 

Sursa citată a precizat că explozia s-a produs într-un spaţiu al UM Cugir dat spre folosinţă Fabricii de Arme pentru testări din cauza faptului ca tunelul acestora de incercari a fost afectat de explozia de anul trecut.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ISU Alba intervine, vineri, cu mai multe autospeciale, la Uzina Mecanică Cugir, unde s-a produs o explozie urmată de incendiu.

Două persoane au suferit arsuri şi primesc îngrijirile medicilor.

”Explozia s-a produs în zona tunelului de încercări, din explozie au rezultat două victime confirmate:  femeie, 53 ani, cu arsuri pe aprox. 40% din corp pentru care a fost solicitat elicopter SMURD şi o femeie, 58 ani, arsuri mai uşoare pe 1 brat asistata de SAJ Cugir”, a transmis ISU Alba.

Incendiul nu se manifestă cu flacără vizibilă şi se intervine pentru lichidare.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.