Un autocamion încărcat cu negru de fum s-a răsturnat miercuri într-un sens giratoriu pe DN1 în localitatea Decea, din judeţul Alba, o parte din încărcătură răsturnându-se pe carosabil. De asemenea, există scurgeri de combustibil. Traficul a fost reluat în condiţii normale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia rutieră a fost reluată în condiţii normale pe DN 1, la kilometrul 421, localitatea Decea, judeţul Alba, unde un autocamion încărcat cu negru de fum s-a răsturnat într-un sens giratoriu, iar o parte a substanţei a fost împrăştiată pe carosabil.

Pe timpul intervenţiei pompierilor, aceştia au creat un perimetru de siguranţă pentru substanţa din autocamion, traficul desfăşurându-se în acest timp pe sensul de mers Aiud-Alba Iulia, pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

În urma accidentuluui, nu au rezultat victime şi nu sunt valori de trafic ridicate.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Pe DN 1, la kilometrul 421, localitatea Decea, judeţul Alba, conducătorul unui autocamion (încărcat cu negru de fum) a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat într-un sens giratoriu, o parte a substanţei fiind împrăştiată pe carosabil”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Totodată, există scurgeri de combustibil pe suprafaţa carosabilă.

Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, pe lângă autocamion, prin dirijarea poliţiştilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.