Un grav accident rutier s-a produs, miercuri seară, pe un drum judeţean din Braşov, unde două autoturisme s-au ciocnit. Echipele de salvare au găsit cinci victime, două dintre ele neputând fi salvate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ISU Braşov a anunţat că, în urma accidentului, un adolescent de 16 ani şi unul dintre şoferii implicaţi în accident au murit, echipajele medicale declarând decesul la locul accidentului.
 
Şoferul a fost scos din maşină de către echipajul de descarcerare. 
 
Alţi doi copii au fost grav răniţi în accident. Este vorba, conform datelor furnizate de ISU Braşov, de două fete cu vârste de 12 ani, respectiv 10 ani care au suferit traumatisme craniene si abdominale şi au fost transportate la Spitalul de Pediatrie.
 
A cincea victimă este o femeie în vârstă de 38 de ani, care a suferit policontuzii, fiind transportată la unitatea de primiri urgenţe Braşov.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Accidentul a avut loc pe Drumul Judeţean 112A, între localităţile Codlea şi Vulcan. 
 
”În urma accidentului au rezultat 5 victime, dintre care una încarcerată. Un copil este în stop cardio-respirator şi i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical”, transmit oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov. 
 
La locul evenimentului intervin un echipaj pentru descarcerare, două echipaje SMURD, o ambulanţă a  Serviciului de Ambulanţă Judeţean, o autospecială de stingere şi o autospecială de la SVSU Codlea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.