Un accident rutier a avut loc, joi seară, pe Calea Plevnei din Bucureşti, fiind implicate patru autoturisme, o ambulanţă cu un pacient şi un microbuz cu pasageri. În aceste autovehicule erau 21 de persoane, iar şase au fost transportate la spitale pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, un accident rutier a avut loc pe Calea Plevnei, fiind implicate patru autoturisme, o ambulanţă cu pacient, un microbuz cu pasageri.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
 
"În total sunt 21 de persoane în aceste vehicule", arată sursa citată.
 
FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov
FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov
 
La locul accidentului intervin cinci echipaje SMURD.
 
 
Şase persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la spitalele Universitar, Floreasca şi Grigore Alexandrescu, au transmis reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.
 
Reprezentanţii Brigăzii Rutiere au anunţat că au fost sesizaţi, în jurul orei 19.55, prin apel 112, despre accidentul rutier de pe Calea Plevnei.
 
"O ambulanţă care circula pe str. Ştirbei Vodă cu semnalele optice şi acustice în funcţiune a intrat în coliziune cu un autovehicul care efectua transport rutier de persoane şi care circula pe Calea Plevnei dinspre Schitul Măgureanu către str. Constantin Noica. Din coliziune autovehiculul a fost proiectat în alte 3 autoturisme care erau oprite in intersecţia Calea Plevnei pentru a acorda prioritate de trecere ambulanţei", au arătat aceştia.
 
Din accidentul rutier a rezultat rănirea a 6 persoane, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 
 
Anchetatorii fac cercetări la locul accidentului pentru a se stabili cauzele şi condiţiile producerii acestuia. 
 
Şoferii implicaţi în accidentul rutier au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
 
Traficul rutier este restricţionat în zona intersecţiei Calea Plevnei-str Stirbei Vodă, pe ambele sensuri de circulaţie dinspre str. Ştirbei Vodă către str. Constantin Noica, fiind permisă doar circulaţia transportului public de persoane.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.