Un accident a avut loc sâmbătă pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, în zona localităţii Câineni, judeţul Vâlcea, în care au fost implicate patru autovehicule. Opt persoane au suferit răni uşoare, fiind evaluate medical la faţa locului. Şase dintre cele opt persoane au fost transportate cu ambulanţele la unităţile de primiri urgenţe din Vâlcea şi Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Circulaţia rutieră pe DN 7 a fost deblocată, sâmbătă după amiază. 
 
Potrivit ISU Vâlcea, şapte persoane au fost implicate în accident, iar cea de-a opta este tatăl unuia dintre cei implicaţi, sosit ulterior la faţa locului. Şase dintre cele opt persoane au fost transportate cu ambulanţele la unităţile de primiri urgenţe din Vâlcea şi Sibiu.

 

ŞTIREA INIŢIALĂ: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat sâmbătă că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, la kilometrul 228+500 de metri, în zona localităţii Câineni, judeţul Vâlcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule.

Potrivit primelor date, opt persoane au suferit răni uşoare, fiind evaluate medical la faţa locului.

Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor medicale şi pentru efectuarea cercetării la faţa locului. 

Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 45-60 de minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.