Poliţia Rutieră anunţă duminică seară că un accident a avut loc pe DN 22C Constanţa - Medgidia, în localitatea Castelu, judeţul Constanţa, în care au fost implicate două autoturisme. Opt persoane, printre care şi un copil de 11 ani, rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Opt persoane, printre care şi un copil de 11 ani, au fost rănire, duminică seara, în accidentul rutier în judeţul Constanţa, după ce două maşini s-au ciocnit.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis că pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică seara, la un accident rutier petrecut în localitatea Castelu, două autoturisme fiind implicate.
 
La locul accidentului echipele de intervenţie au găsit opt victime, din care patru bărbaţi, trei femei şi un copil. Este vorba de o  femeie de 42 de ani, o femeie de 35 de ani, o femeie de 55 de ani, un bărbat 43 de ani, un bărbat de 61 de ani, un bărbat de 35 de ani, un bărbat 72 de ani şi un copil de 11 ani.
 
Toate victimele sunt conştiente, au fost preluate şi transportate la spital, a mai precizat ISU Dobrogea.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 22C Constanţa - Medgidia, în localitatea Castelu, judeţul Constanţa, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului, două persoane au fost rănite şi sunt investigate medical.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor specializate. Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 30-45 de minute.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.