Traficul pe DN2 E85 la ieşirea din Râmnicu Sărat către Focşani este blocat, după ce două autovehicule s-au ciocnit, iar trei persoane au fost rănite, doup fiind transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: IPJ Buzău a precizat că două persoane au fost transportate la spital în ucrma accidentului, una dintre victime, rănită uşor, neavând nevoie de investigaţii suplimentare.

”Din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba despre o coliziune între autoturismul condus pe direcţia Buzău către Vrancea, de către un conducător auto buzoian de 70 de ani şi o autoutilitară ce se deplasa pe aceeaşi direcţie, la volanul căreia se afla un conducător auto de 67 de ani,  din Vrancea”, a transmis IPJ Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului din Vrancea şi a unui pasager din maşina acestuia, un bărbat de 75 de ani, de asemenea din Vrancea.

În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ŞTIRE INIŢIALĂ: IPJ Buzău, un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-aprodus, marţi, la ieşirea din Râmnicu Sărat către Focşani.

În urma impactului au rezultat 3 victime, dintre care o persoană este inconştientă.

Pentru extragerea unei victime a fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare.

Circulaţia rutieră este blocată, valorile de trafic fiind în creştere.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.