O maşină s-a răsturnat, sâmbătă, pe DN 1, la Azuga, iar o femeie de 36 de ani a murit. Doi adulţi şi un copil de un an au fpst răniţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Din primele date de la faţa locului a reieşit faptul că, o femeie de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN1, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă. În urma producerii accidentului rutier, a rezultat decesul unei femei de 36 de ani, vătămarea corporală a unui bărbat de  37 de ani şi a unei minore de 1 an, pasageri în auto”, a transmis IPJ Prahova. 

ISU Braşov, care a intervenit la accident, a anunţat că toate cele 3 victime erau conştiente şi au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare: copilul în vârstă de 1 an si 9 luni la Spitalul de Pediatrie iar cei 2 adulti la Spitalul Judetean Brasov.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1, localitatea Azuga, judeţul Prahova, un autoturism cu 4 pasageri (3 adulţi şi 1 copil) s-a răsturnat în afara părţii carosabile”, a transmis, sâmbătă, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că toate cele 4 persoane sunt rănite, iar unul dintre adulţi este inconştient, resuscitat.

”Celelalte victime sunt conştiente, aflate în evaluare medicală. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiştilor”, a mai transmis sursa citată.

În zonă carosabilul este umed, se circulă în condiţii de ploaie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.