Un autobuz a lovit, vineri, o autoutilitară pe Calea Dorobanţi din Bucureşti, aceasta fiind proiectată în altă maşină. Trei pasageri şi şoferul autobuzului au fost răniţi. Evenimentul rutier este cercetat de Brigada Rutieră, dar şi de Societatea de Transport Bucureşti (STB).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Conducătorul unui autobuz al Societăţii de  Transport Bucureşti, care se deplasa pe Calea Dorobanţilor, a intrat in coliziune cu o autoutilitară aflată pe banda I de circulaţie, iar în urma impactului, aceasta a fost proiectată într-un alt autovehicul parcat în zonă. În urma accidentului de circulaţie, a rezultat rănirea conducătorului autobuzului, dar şi a unui număr de trei călători din acesta. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. 
 
În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului rutier.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Astăzi, 11.08.2023, la ora 07:25, pe Calea Dorobanţi, la staţia Liceul Ion Luca Caragiale, sens Dămăroaia, un autobuz din linia 331 a fost implicat într-un eveniment de circulaţie cu o autoutilitară”, anunţă, vineri, STB.

Sursa citată a precizat că, în urma producerii evenimentului, au fost accidentaţi 3 călători şi şoferul autobuzului, aceştia fiind transportaţi pentru investigaţii la spital, în stare de constienţă.

”La sosirea echipajului de poliţie, după efectuarea alcool testului, a rezultat că şoferul autobuzului nu consumase băuturi alcoolice. În prezent, cazul este în curs de cercetare la Brigada Rutieră Bucureşti, autobuzul fiind tractat într-o unitate a Societăţii”, a mai precizat compania.

STB anunţă că s-a întrunit o comisie proprie de cercetare pentru identificarea cauzelor producerii evenimentului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.