O autospecială de Poliţie şi un autoturism au fost implicate, miercuri, într-un accident rutier produs pe DN 6, între Drobeta Turnu Severin şi Strehaia. Poliţistul aflat la volan şi şoferul autoturismului au fost transportaţi la spital, fiind răniţi uşor. Reprezentanţii IPJ Mehedinţi au precizat că poliţistul se afla în timpul serviciului şi a făcut o depăşire, autospeciala ciocnindu-se cu autoturismul care circula din sens opus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Astăzi, 16 noiembrie, ora 09.46, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi a fost sesizat de un bărbat cu privire la faptul că pe DN 6, în afara localităţii Balota, s-a produs un accident rutier, fiind implicată o autospecială de poliţie. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi Serviciului Criminalistic, care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat, de 36 de ani, din oraşul Strehaia, în timp ce conducea autospeciala de poliţie, fiind în timpul serviciului, pe DN 6, în afara localităţii Balota, a efectuat manevra de depăşire şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un alt bărbat pe celălalt sens de mers”, a transmis IPJ Mehedinţi.

În urma accidentului, au fost răniţi cei doi şoferi, care au fost transportaţi la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.
 
În cauză, se continuă cercetările, pentru vătămare corporală din culpă.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul a avut loc pe DN 6, pe dealul Balota.

ISU Medhedinţi a anunţat că acolo au fost mobilizate de urgenţă o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. La sosirea salvatorilor, o persoană se afla blocată într-un autoturism. Aceştia au extras victima şi au predat-o, în stare de conştienţă, echipajelor medicale.

În urma accidentului, au rezultat două victime conştiente şi cooperante, care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din Drobeta Turnu-Severin de către echipajele SAJ. Pompierii militari au asigurat şi măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului, a menţionat sursa citată.

Potrivit IPJ Mehedinţi, unul dintre autovehiculele implicate este o autospecială de Poliţie, în care se afla un singur poliţist. Acesta a rămas blocat în maşină după ce uşa s-a deformat, el fiind rănit uşor, la fel şi celălalt şofer implicat.

În acest caz va fi deschisă o anchetă şi se va stabili dacă poliţistul era în misiune şi încotro se îndrepta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.