Un accident în care au fost implicate cinci maşini s-a produs, joi, pe Autostrada Bucureşti-PIteşti, sensul către Bucureşti. Şase persoane au fost transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ISU Bucureşti-Ilfov a trasmis că şase persoane au fost transportate la spital. 
 
UPDATE: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 13,  pe sensul către Bucureşti, în zona localităţii Ciorogârla, judeţul Ilfov, s-a produs o coliziune în care au fost implicate trei autoturisme, o autoutilitară de transport marfă şi un microbuz”, a transmis Centrul Infotrafic.  

Sursa citată a precizat că traficul rutier este oprit în totalitate pe sensul către Capitală pentru a permite intervenţia echipajelor MAI.  

Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 30-45 de minute. 

 
ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Accident rutier cu 5  autoturisme implicate pe Autostrada A 1, km 12  sensul spre Bucureşti”, anunţă, joi, ISU Bucureşti-Ilfov. 
 
La faţa locului se acţionează că mai multe autospeciale şi echipaje. 
 
 
”Până la acest moment sunt 7 victime”, a precizat sursa citată, explicând că o victimă, conştientă, a fost descarcerată şi preluata de elicopterul SMURD. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.