Un accident rtier cu mai multe persoane implicate s-a produs, duminică, în judeţul Sibiu, pe DN 14. A fost alertat elicopterul SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ISU Sibiu anunţă că au fost şase persoane implicate, cinci fiind transportate la spital. 

Este vorba despre doi copii - de 7 şi 12 ani - şi trei adulţi, două femei - de 59 şi 82 de ani, cu multiple traumatisme şi un bărbat de 58 de ani, cu multiple contuzii. 

IPJ SIbiu anunţă că traficul a fost reluat în zonă, dar este îngreunat. 

UPDATE: IPJ Sibiu anunţă că traficul este blocat total.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”ISU Sibiu intervine de urgenţă pe DN 14 în localitatea Slimnic la un accident rutier. La faţa locului sunt mobilizate următoarele forţe: SMURD cu medic, două ambulante SAJ dintre care una cu medic, o autospecială de transport personal şi victime multiple, o autospecială de descarcerare şi una de stingere”, a transmis, duminică, ISU Sibiu.

De asemenea a fost alertat şi elicopterul SMURD de la Tg. Mureş, în caz de nevoie.

”Din primele informaţii în accident sunt implicate două autovehicule şi mai multe persoane, una fiind inconştientă, neîncarcerată”, a precizat sursa citată.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.