Două maşini şi o căruţă au fost implicate, miercuri seară, într-un accident rutier pe DN 5C în judeţul Giurgiu. Patru persoane au fost rănite, două fiind în stare gravă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”O tânără, în vârstă de aproape 19 ani, şi-a pierdut viaţa, în această seară în urma unui accident rutier ce s-a produs pe DN5C, între localitaţile Găujani şi Pietrişu. În eveniment au fost implicate un autotren, un autoturism şi o căruţă”, a transmis ISU Giurgiu.

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială pentru transport victime multiple, o ambulanţă SMURD şi patru SAJ.

În autoturism se aflau patru persoane, una dintre acestea fiind găsită în stop cardio-respirator. S-au început imediat manevrele de resuscitare, însă din nefericire, în ciuda eforturilor depuse, tânăra nu a mai putut fi salvată.

”Conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani şi doi pasageri, un bărbat de 20 şi o fată de 14 ani, au fost preluaţi de echipajele SMURD şi SAJ şi transportaţi la spital. Aceştia erau conştienţi şi cooperanţi”, a mai transmis sursa citată.

În TIR se afla doar conducătorul auto, iar în căruţă un bărbat. Aceştia nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 5C, în zona localităţii Găujani, judeţul Giurgiu, a avut loc un accident rutier între două autovehicule şi un atelaj hipo, soldat cu rănirea a patru persoane, două dintre ele fiind în stare gravă, a transmis, miercuri seară, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.