Patru persoane au fost rănite vineri în urma unui accident care a avut loc pe sensul spre litoral al Autostrăzii Soarelui, în care au fost implicate cinci maşini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Circulaţia a fost reluată pe ambele benzi pe Autostrada A2 pe sensul Bucureşti către Constanţa, în urma accidentului produs la kilometrul 48+500 metri, în zona localităţii Săruleşti, judeţul Călăraşi. Impactul dintre cele cinci autovehicule s-a soldat cu rănirea a patru persoane.

Ca urmare a restricţiilor, în zonă se circulă în coloană pe aproximativ trei kilometri.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 pe sensul Bucureşti către Constanţa, la kilometrul 48+500 metri, în zona localităţii Săruleşti, judeţul Călăraşi, a avut loc un accident în care au fost implicate cinci autovehicule.

O persoană a fost rănită în urma impactului.

Traficul se desfăşoară dirijat, cu viteză redusă, doar pe banda de urgenţă.

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.