Un accident în care au fost implicate o cisternă cu motorină şi un autocar s-a produs, joi după-amiază, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie. În accident au fost implicat 15 persoane, dintre care una se află în stop cardio-respirator şi alta în stare gravă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit IGSU, în accident au fost implicate 15 persoane.

"Unul dintre ocupanţi se află în stop cardio-respirator, iar altul este în stare gravă. Celelalte persoane se află în evaluare medicală la faţa locului", a transmis IGSU.

FOTO: ISU Bistriţa-Năsăud
FOTO: ISU Bistriţa-Năsăud

Drumul Judeţean 151, între localităţile Chiraleş şi Lechinţa, este blocat ca urmare a accidentului.

"Coliziunea a avut loc între un autobuz condus de un bărbat de 35 de ani, din Lechinţa şi o cisternă la volanul căreia se afla un bărbat de 47 de ani, din judeţul Sălaj. La faţa locului intervin mai multe echipaje din cadrul Serviciului Rutier, Poliţiei Municipiului Bistriţa şi Secţie 3 Poliţie Rurală Lechinţa", a precizat Poliţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud.

UPDATE -  Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, în urma accidentului au rezultat 13 victime, din care 2 în stare gravă, iar 11 cu leziuni minore. 

Potrivit sursei citate, în acest moment, se fac manevrele de resuscitare şi se acordă îngrijiri medicale la faţa locului.

ŞTIREA INIŢIALĂ - "Accident rutier între o cisternă (afirmativ motorină) şi un autocar de persoane, între localităţile Lechinţa şi Chiraleş", a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud.

În urma accidentului, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. 

Potrivit IGSU, pompierii salvatori intervin cu 3 autospeciale de stingere, 1 descarcarare, 2 ambulante SMURD, 2 ambulante ale Serviciului Judeţean de Ambulanta şi 1 unitate de terapie intensiva mobila. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.