Unsprezece bărbaţi din judeţul Vaslui, între care un profesor şi administratorul unui club de noapte, au fost reţinute, în noaptea de joi spre vineri, pentru infracţiuni cu violenţă, după ce s-au bătut într-un club şi pe o stradă din municipiul Bârlad. De asemenea, în acest caz poliţiştii au făcut percheziţii în 18 locuri, confiscând două pistoale şi mai multe arme albe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, 18 percheziţii domiciliare s-au desfăşurat în municipiul Bârlad şi în comunele limitrofe la persoane care au provocat scandaluri şi s-au bătut pe o stradă şi într-un club din Bârlad. În urma acţiunii, la care au luat parte peste 90 de poliţişti din diverse structuri, inclusiv din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au fost găsite două pistoale şi un încărcător cu două cartuşe, precum şi mai multe arme albe.

De asemenea, 14 persoane au fost duse de forţele de ordine, pe bază de mandat, la Poliţia Bârlad. După mai multe ore de audieri, 11 persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 43 de ani, toate din Bârlad, au fost reţinute pentru 24 de ore sub acuzaţiile de tulburare a ordinii şi liniştii publice, distrugere, loviri sau alte violenţe.

”Poliţiştii de investigaţii criminale au stabilit faptul că aceste persoane au fost implicate în agresiuni comise în locuri publice de pe raza municipiului Bârlad, în zilele de 11 şi 30 aprilie. De asemenea, faţă de persoana la care au fost găsite armele se fac cercetări şi pentru comiterea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Iulian Petre.

Toate cele 11 persoane reţinute vor fi prezentate de poliţişti la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, printre persoanele reţinute se află şi un profesor şi administratorul clubului de noapte în care a avut loc bătaia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.