Una dintre persoanele rănite în accidentul din judeţul Olt a murit, iar alte cinci sunt rănite, între acestea fiind şi doi copii, la faţa locului fiind solicitat un elicopter SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
O femeie, şoferiţa unei maşini implicate în accidentul de pe DN 65, a murit, iar altă persoană este în stare foarte gravă, fiind resuscitată. 
 
În cazul acesteia la faţa locului a fost solicitat un elicopter SMURD, spun reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.
 
"Echipajul de pe elicopter se întorcea din misiune de la Bucureşti şi a fost direcţionat în zbor către Pădurea Sarului unde s-a produs un accident grav", a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.
 
 
De asemenea, printre răniţi se află şi doi copii care au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital.
 
Alte trei persoane din cele trei autovehicule implicate în accident au fost rănite, leziuni mai uşoare având şoferul autotrenului.
 
 

Accidentul s-a produs pe DN 65, în localitatea Bobiceşti. În urma impactului dintre cele trei autovehicule, şase persoane au fost rănite.

 
La faţa locului intervin două echipaje SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi una de descarcerare şi trei echipaje medicale de la Serviciul de Ambulanţă Olt.
 
 
În acest caz a fost activat Planul Roşu de intervenţie.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.