Un urs a intrat, marţi dimineaţă, în curta unui localnic din Miercurea Ciuc, a rupt un gard şi a luat o capră, iar ulterior a fost văzut în zona unui colegiu naţional din localitate, la faţa locului deplasându-se jandarmi şi poliţişti care încearcă îndepărtarea animalului, aceştia avertizând locuitorii de prezenţa ursului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Harghita, oamenii legii au fost anunţaţi, marţi dimineaţă, de faptul că un urs a intrat în curtea unui localnic din Miercurea Ciuc, ar fi luat o capră, ar fi rupt un gard, iar apoi ar fi părăsit zona. Ulterior, jandarmii au fost anunţaţi de faptul că ursul s-ar afla în zona Colegiului Naţional din Miercurea Ciuc.

“Apoi am fost anunţaţi că acesta se află în apropierea Colegiului Naţional Octavian Goga din Miercurea Ciuc. Ne-am deplasat de urgenţă în zonă, am asigurat zona, am îndepărtat curioşii, am anunţat persoanele care locuiesc aici că s-ar afla un urs. Suntem împreună cu colegii de la poliţie şi protejăm zona”, au precizat reprezentanţii IJJ Harghita. 

Astfel, oamenii au fost anunţaţi să rămână în case pentru a evita întâlnirea cu ursul, iar oamenii legii încearcă îndepărtarea acestuia din zona respectivă.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.