Circulaţia rutieră pe DN6 a fost întreruptă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru o oră şi jumătate, la graniţa între judeţele Dolj şi Olt, după ce un TIR încărcat cu haine second-hand a luat foc. Din verificările preliminare, pompierii din judeţul Olt au stabilit că una dintre roţile autotrenului a luat foc în timpul mersului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt au fost alertate, în jurul orei 2.15, despre producerea incendiului, de către şoferul TIR-ului.

"La faţa locului, au fost trimise două autospeciale cu apă şi spumă de la Garda Caracal. Din cauza fumului prea gros care a ars toată încărcatura, zece tone de haine second-hand, dar şi cabina vehiculului, s-a decis întreruperea circulaţiei pentru o oră şi jumătate. Intervenţia a durat mai bine de două ore. Din verificările preliminare s-a stabilit că incendiul a pornit de la o roată blocată", a declarat Dan Nedeloiu, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Şoferul TIR-ului a reuşit să scape din cabina cuprinsă de flăcări fără a fi rănit. Autotrenul încărcat cu haine second-hand plecase din Craiova şi trebuia să ajungă în Bulgaria, la Ruse.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.