Un angajat al Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timiş a predat poliţiştilor Secţiei 1 Timişoara 25.800 de lei, pe care i-a găsit în Piaţa Libertăţii din Timişoara, iar ulterior, poliţiştii au identificat păgubitul şi i-au predat acestuia suma de bani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un angajat al Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timiş, în timp ce se afla în Piaţa Libertăţii, din Timişoara, a găsit o sacoşă de plastic,  în care se aflau 25.800 de lei, a anunţat vineri Inspectoratul de Poliţie al judeţului Timiş.

”Bărbatul nu s-a gândit nici o clipă să păstreze banii şi i-a predat poliţiştilor din cadrul Secţiei 1 Timişoara. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat păgubitul şi i-a fost restituită suma de bani”, precizează IPJ Timiş.

Poliţiştii au atras atenţia că fapta de a nu preda, în termen de zece zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său, reprezintă infracţiunea de însuşire a bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.