Un tanc care era transportat pe un trailer de armată s-a desprins, miercuri, şi a alunecat pe carosabil, pe drumul naţional 1 B, în localitatea Loloiasca din judeţul Prahova. Circulaţia pe acest tronson de drum, care are doar câte o bandă pe fiecare sens de mers, se desfăşoară cu dificultate în urma incidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, tancul transportat pe trailer s-a desprins din cauza slabei asigurări a sistemului de fixare.

Vehiculul a alunecat parţial de pe platforma pe care se afla şi a rămas cu şenilele parţial pe trailer, parţial pe carosabil, fără a avaria parapetul de pe marginea drumului. 

Circulaţia pe DN 1 B se desfăşoară cu restricţii la kilometril 30 al DN 1 B, în condiţiile în care pe acel tronson şoseaua are doar două benzi. DN 1 B face legătura între Ploieşti şi municipiul Buzău.

În zonă este aşteptată o macara de armată care va ridica vehiculul mlilitar pe trailer.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.