Un tânăr de 19 ani din Brăila a fost reţinut, fiind suspectat că a trimis să se prostitueze o femeie de 41 de ani şi pe cele două fiice ale ei, de 17 şi respectiv 20 de ani, una dintre ele fiind iubita bărbatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Poliţiei Buzău, în perioada octombrie 2019-august 2020, tânărul de 19 ani din judeţul Brăila ar fi înlesnit practicarea prostituţiei pe raza municipiului Buzău de către trei femei de 17, 20 de ani şi 41 de ani, domiciliate în Brăila, obţinând astfel foloase materiale.

Este vorba despre o femeie şi cele două fiice ale sale, bărbatul care le înlesnea activităţile fiind iubitul uneia dintre ele.

În fapt, bărbatul le transporta cu maşina de la Brăila la Buzău, unde se cazau la un hotel şi se întâlneau cu diverşi clienţi.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, au făcut trei percheziţii domiciliare în judeţul Brăila, la locuinţa tânărului.

În urma percheziţiilor poliţiştii au ridicate sume de bani, înscrisuri şi
telefoane mobile.

De asemenea, la sediul Poliţiei au fost conduse mai multe persoane, pentru
audieri.

Brăileanul de 19 ani a fost reţinut de poliţişti, pentru o perioadă de 24
de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.